> | > Ponturi 17 Aprilie

Ponturi 17 Aprilie

Posted on 17 apr. 2012 | No Comments

Ponturi Mureşan Mihai (-1,5)

Federico Delbonis - Pablo Andujar
Tendinţa de pariere este pe favorit (Andujar, 26 de ani), mult mai experimentat şi mai bine clasat (locul 39, în urcare cu 19 locuri după succesul de săptămâna trecută de la Casablanca), cotele scăzând uşor mai la toate casele de pariuri. 3 meciuri s-au mai jucat între cei doi, toate în turnee Challenger, Andujar pierzând un singur set. Delbonis (21 de ani, 144 ATP) vine din calificări, în timp ce Andujar după turneul ATP 250 câştigat în Maroc, în care a jucat 4 meciuri şi a pierdut un singur set. Niciunul dintre cei doi jucători nu are de apărat puncte în Principat: Andujar nu a participat anul trecut, în timp ce Delbonis a pierdut în calificări.
Pronostic: Pablo Andujar @ 1.50 (Casa Pariurilor)

Simone Bolelli - Marin Cilic
Cilic (23 de ani, 22 ATP) îl conduce cu 4-1 la întâlnirile directe pe Bolelli (25 de ani, 150 ATP) şi cu 2-0 la meciurile disputate pe zgură. Cilic a jucat în urmă cu două săptămâni pe zgură în Argentina în Cupa Davis, unde l-a învins după un meci de 5 seturi pe David Nalbandian din postura de outsider. Bolelli vine din calificări, unde nu a eliminat nume sonore. Anul trecut nu a reuşit să prindă tabloul principal. De cealaltă parte, Marin Cilic are de apărat un tur 3 de anul trecut.
Pronostic: Marin Cilic @ 1.40 (Casa Pariurilor)

Bayern Munchen - Real Madrid
Bayern îşi joacă mare parte din şansele la calificare în meciul de azi, urmând ca pe Bernabeu să dea din nou de o echipă pregătită de Mourinho, la fel ca şi în finala din urmă cu 2 ani. Nemţii nu au niciun absent pentru azi, urmând să alinieze o defensivă cu Lahm, Badstuber, Boateng şi Alaba, titulari în această formulă în 3 din ultimele 5 meciuri de campionat. Începând cu anul 2005, echipele lui Mourinho au jucat 14 meciuri în rundele eliminatorii din Ligă în deplasare, în 11 dintre ele înregistrându-se mai puţin de 3 goluri şi doar în două reuşind să marcheze mai mult de un gol. Ultimul astfel de rezultat a fost Valencia - Chelsea 1-2 în 10 aprilie 2007.
Pronosticuri: 
Real Madrid Sub 1,5 goluri @ 1.60 (Bwin)
Nu marchează ambele @ 2.20 (Bwin)
Sub 2,5 Goluri @ 1.95 (Bwin)

Boston Red Sox - Texas Rangers (SUA MLB)
Pronostic: Boston Red Sox @ 1.80 (Casa Pariurilor)

Leave a Reply

Un produs Blogger.
Un produs Blogger.

Search