> | | > Ponturi 18 Aprilie

Ponturi 18 Aprilie

Posted on 18 apr. 2012 | No Comments

Ponturi Mureşan Mihai (-2,38)

Julien Benneteau - Jurgen Melzer
Un meci echilibrat al turului secund de la Monte Carlo se va juca astăzi cu începere în jurul orei 14. Benneteau (30 de ani, 31 ATP) îl conduce pe Melzer (30 de ani, 29 ATP) cu 4-2 la întâlnirile directe, dar austriacul porneşte ca favorit. Ultimele 4 meciuri dintre cei doi jucători s-au întins pe 3 seturi din 3, însă niciunul cu mai mult de 10 game-uri. Benneteau a trecut în 3 seturi de Granollers în turul trecut şi cred că va reuşit tot 3 seturi şi cu Melzer, asta dacă nu se vor înregistra, în premieră, două seturi mai lungi.
Pronostic: Peste 21,5 Game-uri @ 1.68 (Bwin)

Novak Djokovic - Andreas Seppi 
Sârbul are o linie de handicap de 6,5 game-uri, e drept, la o cotă mai mică, dar şansele ca el să piardă mai mult de 5 game-uri sunt destul de mici.
Pronostic: Novak Djokovic (-6,5 Game-uri) @ 1.57 (Bet365)

Jarkko Nieminen - Rafael Nadal 
Într-o situaţie asemănătoare este şi Nadal, cel care a câştigat ultimele 5 seturi pe zgură cu Nieminen la 1, la 2 şi la 3. O victorie cu 6-2/6-2 şi anul acesta la Monte Carlo (rezultat înregistrat şi anul trecut) sau una mai categorică are o cotă de 2.
Pronostic: Rafael Nadal (-7,5 Game-uri) @ 2.00 (Bet365)

Robin Haase - Fabio Fognini 
Prima întâlnire dintre cei doi îl găseşte pe italian (23 de ani, 60 ATP) într-o formă bună după victoria clară de ieri în faţa lui Llodra. Haase (24 de ani, 55 ATP) a beneficiat ieri de o accidentare a lui Juan Monaco, mult mai bine cotat, într-un meci care se îndrepta spre o înfrângere pentru el. În ciuda derapajelor frecvente din jocul lui Fognini, italianul este un jucător redutabil pe zgură şi are toate motivele să-şi depăşească performanţa de anul trecut (turul secund), mai ales că a căzut foarte mult în clasament.
Pronostic: Fabio Fognini @ 1.67 (Sportingbet)

BC Mureş - U Mobitelco Cluj
Al 3-lea meci al seriei se joacă la Mureş, după ce clujenii au obţinut două victorii (prima cu emoţii, a doua la 18 puncte) pe teren propriu. Mureşul porneşte azi cu prima şansă, dar şansele sunt practic egale. Pronosticul recomandat este pe punctele marcate, şi anume sub 152. Primele două meciuri au adus foarte puţin puncte marcate: 146, respectiv 134.
Pronostic: Sub 152 puncte @ 1.83 (Bet365)  

Chelsea - Barcelona
Pronosticul de ieri pe spanioli merge şi azi, atâta timp cât joacă meci direct în campionat sâmbătă. Un gol îi va fi suficient Barcelonei pentru o calificare obţinută chiar şi în retur în eventualitatea unei înfrângeri azi, iar ajutor nu cred că vor mai primi pe teren englezesc din nou.
Pronostic: Barcelona Sub 1,5 goluri @ 2.05 (Bwin)

Leave a Reply

Un produs Blogger.
Un produs Blogger.

Search