> > Ponturi 20 Aprilie

Ponturi 20 Aprilie

Posted on 20 apr. 2012 | No Comments

Ponturi Mureşan Mihai (-1,15)

Rafael Nadal - Stanislas Wawrinka
Elveţianul Wawrinka (27 de ani, 26 ATP) a luat la rând 3 spanioli în primele 3 runde şi i-a bătut în două seturi pe fiecare (Feliciano Lopez, Pablo Andujar şi Nicolas Almagro - jucători de luat în seamă pe zgură). În multe momente e inconstant şi imprevizibil, însă anul acesta la Monte Carlo pare a fi în mână. Nadal a reuşit să facă handicapul de 7,5 game-uri ieri cu Kukushkin, dar astăzi îi va fi mult mai greu.
Stanislas Wawrinka (+5,5 Game-uri) @ 1.90 (Unibet)

Andy Murray - Tomas Berdych
Cota britanicului e destul de mare dacă ne uităm peste meciul de ieri făcut de Berdych (victorie 2-1 cu japonezul Nishikori) sau de abandonul după nici un set al lui Benneteau în faţa sa. E drept că Berdych l-a bătut pe Murray în singura confruntare pe zgură (Roland Garros 2010), dar multe s-au schimbat de atunci pentru scoţian.
Andy Murray @ 1.47 (Sportingbet)

Novak Djokovic - Robin Haase
Djokovic a părut ieri foarte afectat de vestea primită la antrenamentul dinaintea partidei (a murit bunicul său) şi a pierdut primul set, 6-2, în faţa lui Dolgopolov. Haase a trecut ieri lejer de Bellucci, brazilianul care în turul 2 l-a eliminat pe David Ferrer (6 ATP) într-un mod surprinzător, chiar în două seturi. Cred că astăzi olandezul va fi capabil să-i ia cel puţin 6 game-uri lui Djokovic.
Robin Haase (+6,5 Game-uri) @ 1.95 (Unibet)

Gilles Simon - Jo-Wilfried Tsonga
Tsonga a arătat ieri un joc foarte solid în faţa lui Verdasco, salvând o minge de set în tie-break şi câştigând decisivul cu 6-2. Simon a făcut un meci tipic pentru el ieri în faţa lui Tipsarevic: 6-0/4-6/6-1. E tipul de jucător extrem de inconstant, dar cu lovituri de excepţie în momentele în care se concentrează. Pentru azi văd o victorie a lui Tsonga, poate şi în două seturi.
Jo-Wilfried Tsonga @ 1.62 (Sportingbet)
2-0 Jo-Wilfried Tsonga @ 2.40 (Sportingbet)

Leave a Reply

Un produs Blogger.
Un produs Blogger.

Search